Seçkin Grup İcra Kurulu Başkanı Şahin: Toprağımıza sahip çıkmalıyız

Seçkin Grup İcra Kurulu Başkanı Şahin: Toprağımıza sahip çıkmalıyız

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde yer alan Yenice Meyve Soğuk Hava Deposu’nun da sahibi olan Seçkin Grup İcra Kurulu Başkanı Ali Şahin, Çanakkale’de meydana gelen orman yangınlarından dolayı şirket olarak tahribatın toparlanması için çalışma başlatacaklarını belirtti. Yangının yok ettiği doğayı tekrar geleceğe kazandırmak için fidan bağışında bulunacaklarını belirten Şahin, “Çanakkale ruhunu yaşatmak, birliğimizi ve bu topraklara olan sevdamızı gelecek nesillere aşılamak için şirket olarak yangından zarar gören yerleri tekrar yeşillendirmek adına Orman İl Müdürlüğümüzle irtibat kurduk. Doğasıyla dünyaya nam salmış şehrimizi tekrar yeşillendirmek adına fidan bağışında bulunacağız. Ayrıca geçim sıkıntısıyla karşı karşıya kalan hemşehrilerimizi şirketimizde istihdam etmeye hazırız” ifadelerini kullandı.

Çanakkale’de meydana gelen orman yangınıyla geniş bir alan zarar gördü. Seçkin Grup İcra Kurulu Başkanı Ali Şahin ise basına yaptığı açıklamada şirket olarak yangının yol açtığı tahribatın önüne geçebilmek için fidan bağışında bulunacaklarını belirtti. Ayrıca Şahin, yangından dolayı çiftçilik yapamayacak, işini kaybedenleri de şirket bünyesinde istihdam edebileceklerini belirtti.

“DOĞAMIZI YAŞATMALIYIZ”

Yangınlardan dolayı büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını belirten Şahin, “Bu topraklar bizlere miras olduğu kadar gelecek nesillere de bırakabileceğimiz en büyük mirasımız olacak. Yangınlardan dolayı tahrip olan ormanlarımızı, köylerimizi kısacası 4 bin hektar alanı tekrar ayağa kaldırmak adına çalışma arkadaşlarımızla beraber elimizden gelen tüm gayreti göstermeye hazırız. Çanakkale ruhunu yaşatmak, birliğimizi ve bu topraklara olan sevdamızı gelecek nesillere aşılamak için şirket olarak yangından zarar gören yerleri tekrar yeşillendirmek adına Orman İl Müdürlüğümüzle irtibat kurduk. Doğasıyla dünyaya nam salmış şehrimizi yeşillendirmek için fidan bağışında bulunacağız. Fidan projemizi çalıştığımız şirketleri de davet ederek geniş katılımla hayata geçirmek istiyoruz. Doğamızı yaşatmalıyız ki bizlerde sağlıklı yaşayalım” dedi.

“İŞSİZ KALAN HEMŞEHRİLERİMİZİ İSTİHDAM ETMEYE HAZIRIZ”

Orman yangınından dolayı işsiz kalan, tarlasını ekemeyen çiftçileri istihdam edebileceklerini belirten Şahin, “Yangın çok büyük bir alanda tahribata yol açtı. Köylerimizde yaşayan hemşehrilerimiz evlerinden ayrılmak durumunda kaldı. Tarlasını ekerek, hayvancılık yaparak geçimini sağlayan çiftçilerimiz zor durumda. Bizler geçim problemiyle karşı karşıya kalan hemşehrilerimizi Yenice Meyve Soğuk Hava Deposu’nda istihdam etmeye hazırız. İsteyen vatandaşlarımız bizlere gelerek müracaat edebilir” ifadelerini kullandı.

Whatsapp
Teksan Lojistik
Teksan Lojistik
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?